Meghívó lakossági fórumra és tájékoztató a településképi arculati kézikönyv és a településképi rendelet készítésének megkezdése ügyében!
Ma 2020. szeptember 30. szerda, Jeromos, Médea napja van.

Archív cikkek

Meghívó lakossági fórumra és tájékoztató a településképi arculati kézikönyv és a településképi rendelet készítésének megkezdése ügyében!

Magyarbánhegyes Község Önkormányzata Képviselő-testületének partnerségi egyeztetés szabályairól szóló 11/2017. (IX.26.) önkormányzati rendelet alapján tájékoztatom Önöket, hogy Magyarbánhegyes település területére településképi arculati kézikönyv (TAK) és településképi rendelet (TKR) véleményezési dokumentáció elkészült. 

A dokumentumok a www.magyarbanhegyes.hu oldalon a dokumentumtár menüpontból letölthetők. 

A TAK és TKR egyeztetése a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről valamint egyes településrendezési sajátos eszközökről szóló 314/2012. (XI. 8.) Korm. rendelet 43/A. § (1)-(10) bekezdése alapján kerül lefolytatásra. Az eljárásban jelen felhívás a véleményezési szakaszban a partnerségi egyeztetést szolgálja. A tervezettel kapcsolatos észrevételeket Sódarné Varga Gyöngyi polgármesternek címezve a Magyarbánhegyesi Polgármesteri Hivatalhoz benyújtva írásban, a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre elektronikusan lehet leadni a partnerségi egyeztetés időtartama alatt vagy a lakossági fórumon, illetve az azt követő 8 napon belül. 

A TAK és a TKR tervezetének véleményezésével kapcsolatban 

2018. június 1-jén 13:30 órai kezdettel Lakossági fórum megtartására kerül sor az Angyal István Művelődési Ház és Könyvtár nagyterbmében, amelyre ezúton tisztelettel meghívom.

Várjuk észrevételeiket, kérem tegyenek javaslatokat a településképi arculati kézikönyv és a településképi rendelet készítésével kapcsolatban!

Zelenyánszki Mikós jegyző

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató